• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Murter uspješniji od Alumnusa

SONY DSCMalonogometaši Murtera su u desetom kolu prve hrvatske malonogometne lige slavili protiv Alumnusa u zadarskim Močirama. Iako je Alumnus dominirao tijekom cijelog susreta, agresivni domaćin i nepreciznost “Studenta” rezultirali su pobjedom Murtera. Odmah na početku utakmice domaćini su poveli nakon kombinacije iz prekida. Prekršaj na sedam metara je kratko odigran do Klarina, a on spretno pogađa za 1:0. Vodstvo gostiju je stajalo na semaforu do sedme minute kada Ziberi uspijeva svladati Stojkića. Murter se više orjentirao na obranu i pokušaje iz kontri i polukontri, a Vedrić ih je u 16. minuti iz jedne takve doveo u novo vodstvo.

Brnić dvije minute poslije postiže pogodak za novo poravnanje rezultata i ne dopušta domaćinu da s vodstvom ode na odmor.

Drugo poluvrijeme vrlo je slično prvom, Alumnus napada, a gosti se brane i čekaju svoju priliku. Posebno treba izdvojiti pokušaj Grbeše sa četiri metra, ali na žalost “Studenata”, nedovoljno precizan.

I prema starom nepisanom pravilu, domaćin je u posljednjoj minuti utakmice došao do punog plijena. Poslije kornera Vedrić iznenađuje Modrušana i donosi Murteru velika tri boda.

Alumnus je i u ovoj utakmici mogao do boda, ne bi bilo nezasluženo da su igrači Miće Martića osvojili i sva tri, ali dominacija u utakmici još jednom nije materijalizirana.

Već u srijedu u Martinovci gostuje Square. Utakmica je to u kojoj će Alumnus biti pred imperativom pobjede ako želi zadržati priključak s vrhom ljestvice.

MNK MURTER: Stojkić, Perišić, Klarin, Troskot, Bajamić, Vukić, Čačić, Jušić, Pavić, Ajduković

MNK ALUMNUS: Modrušan, Brnić, Grbeša, Đulvat, Matošević, Lukić, Capar, Grgić, Postružin, Ziberi, Bašić, Lazanin, Horvat, Vuk

Strijelci: 1:0 – 1′ – Klarin, 1:1 – 7′ – Ziberi, 2:1 – 16′ – Vedrić, 2:2 – 18′ – Brnić. 3:2 – 40′ – Vedrić

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student