• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Grbeša riješio Kijevo Jako Sport

GrbesaAlumnus je izborio nastup na završnici Kupa Hrvatske koja će se ove godine igrati u Dubrovniku. Nakon pobjede od 6:3 u prvom susretu u Martinovci, igrači Miće Martića i u uzvratnom susretu upisali su pobjedu te se tako, po prvi put u povijesti kluba plasirali na završni turnir Kup natjecanja.

Odlično je Alumnus otvorio utakmicu i pogocima Grbeše i Matoševića otišao na 2:0, ali Tustonjić odmah smanjuje za Kijevo na 2:1.

U 19. minuti precizan za Alumnus je Đulvat za 1:3 što je i konačan rezultat prvog poluvremena.

Grbeša još jednom odlično otvara poluvrijeme i svojim drugim pogotkom dovodi Alumnus na sigurnih 4:1. Ali stvari se vrlo brzo mijenjaju. Prvo Sunko smanjuje na 4:2, da bi nakon crvenog kartona Grgića, s igračem više isti igrač pogodio i za 4:3. Šamija oldično koristi crnu rupu u igri Alumnusa i u 27. minuti već je 4:4.

Ipak najraspoloženiji pojedinac Alumnusa, Kristijan Grbeša u 32. minuti najprije vraća prednost Alumnusu, na 5:4, da bi dvije minute kasnije postigao svoj četvrti pogodak večeri za 4:6.

Na samom kraju utakmice, za konačnih 4:7 zabio je Postružin.

Uz Alumnus, na završnici Kupa natjecat će se i MNK Split Tommy, MNK Nacional, MNK Osijek Kelme, MNK Square, HMNK Vrgorac, MNK Murter i MNK Grobnik.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student