• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Mićo Martić nije više trener Alumnusa

DSC05014Mićo Martić od 24. rujna više nije trener prvaka Hrvatske, zagrebačkog Alumnusa. Sve navijače Alumnusa i poznavatelje futsala iznenadila je ova odluka koja je došla vrlo neočekivano, samo dva dana uoči početka domaćeg prvenstva i tjedan dana prije Main runde Uefa Futsal Cupa, malonogometne Lige prvaka.O razlozima prestanka suradnje između Studenata i Miće Martića razgovarali smo s v.d. sportskog direktora Alumnusa, Vlatkom Brnićem.

O točnim razlozima odstupanja Miće Martića morat ćete pitati samog Miću. Nitko nije očekivao da će tjedan dana prije puta u Moskvu dati ostavku, ali takvu je odluku donio i mi se moramo nositi s njome. Ovim putem bih mu se zahvalio za zadnje dvije godine koje smo proveli skupa. U Alumnusu je ostavio dio sebe i nadam se da je ovo samo privremeni oproštaj.

Uz trenera, klub je napustio i prošlogodišnji kapetan i najiskusniji član kluba, Matija Đulvat. Samo nekoliko dana pred početak prvenstva Alumnus smatra da u svojim redovima ima kadar koji će moći kvalitetno nadomjestiti izostanak Martića i Đulvata.

“Jakov Ungarov, koji je do sada bio pomoćni trener Alumnusa preuzeti će ulogu glavnog trenera. Sigurno je da je sjeo u vruću stolicu i da ga čeka vrlo težak posao. Momčad je psihološki potresena nakon Mićine odluke ali sve je to jedan veliki ispit za našu obitelj i ne sumnjam da ćemo nastaviti dobro trenirati i raditi, a iz toga će izići i dobar rezultat”, zaključio je Brnić.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student