• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Jurlina: Osijek je kvalitetan, ali mi smo favoriti

10260017_468535489946275_3256712056341378734_nMalonogometaši Alumnusa imali su buran završetak ljeta. Nakon odlično odrađene Preliminarne skupine Uefa Futsal Cupa i prolaska u Main Rundu klubu se se priključili Luka Jurlina iz MNK Murter, Ivan Matan iz MNK Solin te Hrvoje Kuninec iz MNK Rugvica. U tjednu početka prvenstva Hrvatske u kojem Alumnus brani naslov prvaka na veliko iznenađenje, došlo je do prekida suradnje između trenera, Miće Martića i prošlogodišnjeg kapetana, Matije Đulvata. Jakov Ungarov, kao pomoćni trener kluba i osoba najbolje upućena u rad i stanje ekipe nastavit izabran je za trenera prve momčadi i on će u subotu povesti MNK Alumnus u sraz s Osijekom.U već spomenutom nastupu u Ligi prvaka vidjelo se da Alumnus može bez Matoševića, Modrušana i Postružina, a dolaskom Luke Jurline Studenti su dobili kvalitetnog igrača neugodnog driblinga i još veću širinu igračkog kadra. Nakon objave prelaska Jurline u Alumnus stvorio se problem njegova nastupa za MNK Murter u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Katra. Kako ista utakmica nije bila službena, već samo trening utakmica, daljnjih prepreka za nastup Jurline u Alumnusovu dresu nije bilo.

Kontaktirali su me iz uprave Alumnusa i ponudili odlične uvjete. Uz to, Alumnus igra Ligu prvaka i to je jedan od glavnih razloga zašto sam se priključio prvaku Hrvatske.

Nekoliko sezona Jurlina je bio jedna od glavnih karika momčadi Mladena Perice Štrle. Kako se priviknuo na treninge u novom klubu?

Na treninzima se jako dobro i puno radi. Treneri puno traže od nas, ali ovakav način rada je velik napredak za mene i jako sam zadovoljan dosadašnjim periodom u Alumnusu.

Alumnus će prvenstvo otvoriti s MNK Osijek Kelme. Momčad Marina Smoje tijekom kolovoza ostala je bez prvog vratara, Mladine, a najavljeni su i odlasci Čavara i Duvančića. Ipak ovaj trojac odlučio je produžiti vjernost klubu s Drave. Samim time Osijek je postao jedan od glavnih konkurenata za play – off.

SONY DSCOsijek je vrlo kvalitetna momčad. Nisam puno pratio prijelazni rok i sve ovisi o tome hoće li Osječani doći u Zagreb u punom sastavu. Ako budu kompletni bit će jako teško, ali mislim da smo mi svakako favoriti.

Uz vjerne navijače, u subotu u 19:00h u Martinovci će biti i dvojica braće oboljelih od cerebralne paralize za koje će ići sav prihod ove humanitarne utakmice. Samim time pozivamo vas da dođete u što većem broju, učinite dobro djelo i uživate u kvalitetnom futsalu.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student