• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Alumnus traži prvu pobjedu

ALU_USP_1Tek što ja zrakoplov Moskva – Zagreb sletio na Pleso, Jakov Ungarov i igrači Alumnusa počeli su s pripremama za zaostalu utakmicu 2. kola 1. HMNL. Studenti će u Martinovci u srijedu u 19:00h odmjeriti snage s gradskim rivalom, Uspinjačom, koja baš kao i Alumnus ima jedan bod iz prvog kola.Uspinjača je jedan od klubova koji je imao vrlo zanimljiv prijelazni rok. Momčad predsjednika Borisa Durlena prvo je napustio Marinko Mavrović postavši novi trener dubrovačkog Squarea. S Mavrovićem ja na jug otišao i povremeni reprezentativac Hrvatske i prošlogodišnji ponajbolji pojedinac, Josip Jurić, a prelaskom Ukalovića u Nacional igrački kadar Uspinjače bitno je oslabio.

Dugo je futsal javnost Hrvatske nagađala o novom trenerskom imenu na klupi Žute podmornice, a dolazak bivšeg Uspinjačinog igrača, Roberta Hertla iznenadio je mnoge. Po prikazanoj igri u prvoj utakmici sa Squareom, Uspinjača se prometnula od kandidata u borbi za opsatanak do kandidata za play-off.

Od igračkih pojačanja u klubu su dva zagrepčanima dobro poznata imena, Rako i Gaši, te Mario Pintar iz splitskog MNK Torcida.

ALU_USP_2Alumnus u Martinovci uvijek ide na pobjedu pa će tako biti i protiv Uspinjače. Domaćinu je otegotna okolnost težak nastup u Moskvi, dok su gosti imali vremena dobro se pripremiti za današnji nastup. Uvije neugodna Uspinjača trebala bi najviše prijeteiti preko gore spomenutog dvojca, Rako – Gaši i iskusnog Bartolucija, dok će Alumnus svojom kombinatornom igrom i sigurnim posjedom lopte graditi šanse pred Uspinjačinim vratima.

Utakmica između Alumnusa i Uspinjače na rasporedu je u srijedu u 19:00h u zagrebačkoj Martinovci.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student