• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

ŽMNK Alumnus peti u Sloveniji

Sandra_Brkan29. studenog održan je ženski međunarodni futsal turnir na kojem je sudjelovala i ekipa Alumnusa.
Turnir je brojao 11 ekipa, nakon nedolaska ekipe Futsal Klagenfurt Woman iz Austrije. Uz Alumnus, četiri ekipe došle su iz Austrije, dok je 6 ekipa bilo iz Slovenije, uključujući i ekipu KMN Slovenske gorice, koja je bila i domaćin turnira. Utakmice su igrane 1×15 minuta zbog velikog broja ekipa.

Alumnus je prvu utakmicu otvorio pobjedom protiv ekipe ŽNK Cerkvenjak 1:0. Strijelac jedinog pogotka za Alumnus bila je Andrea Tolić. Djevojke su rutinirano odradile utakmicu te sigurno upisale prva tri boda na turniru te je rezultat mogao i biti dosta veći u korist Alumnusa da su cure iskoristile svoje šanse.

Hladan tuš došao je već u drugoj utakmici, gdje su cure doživile poraz od 2:0. Neopreznost u obrani Alumnusa iskoritile su cure iz PRO TOM Ilirska Bistr. te su povele 1:0. Veći rizik u igri Alumnusa, donio je još jednu kontru i pobjedu slovenske ekipe od 2:0.

U trećoj utakmici skupine, biti ili ne biti, protiv prošlogodišnjeg osvajača SKV Altenmarkt, cure su furiozno otvorile utakmicu te rano povele 3:0. Ekipa SKV Altenmarkt-a uspjela je do kraja smanjiti na 3:1 te je to bilo dovoljno za prolaz Alumnusa, kojem je bila potrebna pobjeda od minimalno 2 gola razlike. Strijelci za Alumnus su bili Irena Migić (2x) i Sandra Brkan.

U utakmici polufinala, Alumnus je dočekao ekipu FC Kömmel Kärnten. Iako se nakon početnih 5 minuta utakmice činilo da je samo pitanje vremena kada će i koliko Alumnus zabiti, kako to biva u futsalu, ako ne zabiješ primiš. Austrijanke su iskoristile svoje prilike i svladale Alumnus rezultatom 2:0 te se plasirale u borbu za jedno od prva tri mjesta dok je Alumnus gurnut u utrku za plasan od 4. do 6. mjesta.

ZMNKAlumnus_1Prva utakmica doigravanja za plasman od 4. do 6. mjesta odigrala se između Alumnusa i ZNK Maribor. Opet je dobro otvorio utakmicu Alumnus te preko Marijane Orešić poveo 1:0.  Maribor je kasnije izjednačio na 1:1 te po propozicijama natjecanja nakon 15 minuta utakmice pristupilo se izvođenju šesteraca. Tamo su spretnije bile cure iz Maribora te upisale pobjedu od 3:2. Za Alumnus je šesterac pogodila Sandra Brkan, dok su Mateja Tomić i Andrea Tolić zapucale svoju priliku.

Posljednja utakmica na turniru bila je i utješna za naše cure. Visoka pobjeda od 4:0 protiv SD Sodrazica, u kojoj su pogađale Sandra Brkan(2x), Irena Migić i Andrea Tolić. Ovom pobjedom djevojke su osigurale 5. mjesto na turniru.

 

Konačan poredak ekipa:

1) FC Kömmel (Aus)
2) KMN Slovenske Gorice
3) Pro Tom Ilirska Bistrica (Slo)
4) ZNK Maribor (Slo)
5) FK Alumnus Zagreb (Hrv)
6) SD Sodrazica (Slo)
7) SKV Altenmarkt (Aus)
8) DFC Zeltweg (Aus)
9) FC Vogau (Aus)
10) ZNK Celje (Slo)
11) ZNK Verkvenjak (Slo)

 

Za Alumnus su nastupale:

Nikolina Severinski
Monika Martina Sipina Halper
Mateja Tomić
Bosiljka Mimica
Andrea Tolić
Irena Migić
Ana Krivokuća
Marijana Orešić
Sandra Brkan
Ivana Damjanović

 za MNK Alumnus: Tomislav Lepoglavec

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student