• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Lukić: Pobjedom se nagraditi za trud

Lukic1Pred igračima Jakova Ungarova novi je težak izazov. Prošlogodišnji finalist prvenstva Hrvatske i momčad koju je samo 20 minuta dijelilo od osvajanja najslova prvaka gost je u Martinovci. Posljednji susret ove dvije momčadi zauvijek će ostati u sjećanju svim igračima i navijačima Alumnusa, ali večeras ih očekuje sasvim druga utakmica. Dragan Lukić je bio jedan od onih koji su nervozno s tribine promatrali kako se odvija bitka za prvaka Hrvatske, a danas će ponovno preuzeti staru ulogu, onu između vratnica.

Nakon sezone pauze odlučili ste se pomoći Alumnusu zbog odlaska Modrušana. Koliko je teško vratiti se treninzima i prvoj ligi nakon toliko vremena van parketa?

Istina, izbivanje van terena je bilo stvarno dugo i već sam se pomalo odvikao od napornog ritma koji donosi natjecanje u 1. HMNL, ali ipak želja i ljubav prema futsalu su me vratile na parket. Najveći problem je bilo uskladiti sve te silne obaveze, ali srećom doma imam dvije savršene cure koje su uvijek tu za mene i zajedno možemo sve kada treba. Pa makar to značilo i besane noći kako bi tata malo igrao futsal.

Pratili ste Alumnus i tijekom prošle sezone. Koliko se razlikuju momčad koja je igrala protiv Novog Vremena u lipnju i ona koja ce istrčati sutra?

Mogu reći da se momčad dosta promijenila u odnosu na završsnicu prošle godine. Bitni igrači su nas napustili, a tu je i novi trener koji ima svoju viziju igre.

Makarane su napustili Fetič i Grcić. Iznenađuje li vas visoka pozicija na tablici usprkos tim odlascima?

Visoka pozicija Novog Vremena nije nikakvo iznenađenje s obzirom na imena koja su i dalje ostala u klubu. Ekipa je na okupu godinu dana duže te u izjednačenoj ligi koju možemo gledati ove sezone odlično to iskorištavaju i drže se visoko na tablici.

Kakvo je stanje u momčadi, ima li ozlijeđenih? Već četiri mjeseca radite u visokom ritmu.  Osjeti li se to na igračima?

Lukic2Visoki ritam treninga i utakmica polako uzima svoj danak pošto su nas polako počele načimati ozljede. Tome nikako ne pomaže i kup natjecanje tako da se na nekim igraćima već polako uočava i zamor te će nam skora pauza dobro doći da se prvo malo odmorimo, a onda i još bolje spremimo za nastavak sezone.

Kako ćete se suprotstaviti gostima sutra i koji rezultat očekujete??

Kao i u svakoj domaćoj utakmici na nama je da idemo na pobjedu i pokušamo osvojiti sva tri boda. Za tehničko taktički dio zaslužan je naš trener i mislim da je on već posložio kockice za ovu utakmicu. Mi ćemo probati ispoštovati sve njegove zamisli, dati sve od sebe, a krajnji rezultat će nadam se biti nagrada za naš trud…

Mi se nadamo da će nova tri boda biti nagrada Lukiću za rođendan koji danas slavi, a sve vas pozivamo da dođete u Martinovku od 19:30h i podržite Alumnus u borbi za bitne bodove.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student