• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Po prekid negativnog niza u Dubrovnik

IMG_313467806521017Pred igračima Alumnusa danas je vjerovatno i najteže gostovanje u 1. HMNL. Nakon cjelodnevnog putovanja, od 19:00h u Dubrovačkoj dvorani Gospino polje Jakov Ungarov tražit će bodove protiv neugodnog Squarea. Zadak za igrače Alumnusa bit će otežan time što uz kartoniranog Horvata u Dubrovniku neće nastupiti niti Hrvoje Penava koji se nije dovoljno oporavio od ozljede zadobivene u kup utakmici protiv Futsal Dinama.

Alumnus i Square su u dosadašnjih deset kola osvojili po 13 bodova i to sigurno ne zadovoljava apetite ovih dviju momčadi. Nakon prošlogodišnje sezone u kojoj nisu uspjeli ući u play-off, Gospari su se u ovoj sezoni pojačali Josipom Jurićem i Tomislavom Bevandom, dok je optimizam najviše utemeljen dolaskom Marinka Mavrovića na klupu dubrovačkog kluba.

Uz veliku podršku s domaćih tribina, u Dubrovniku se nadaju da će polusezonu zaključiti pobjedom i tako se zadržati u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice i održati se u borbi za play-off.

Bila bi to prva pobjeda Squarea nad Alumnusom pošto su prošle godine Studenti dva puta slavili. U prvom dijelu prvenstva uvjerljivo u Zagrebu, dok je pobjeda Alumnusa u Dubrovniku na kraju regularnog dijela sezone širom otvorila vrata prema naslovu prvaka.

IMG_313449713289815Alumnus sigurno nije zaboravio igrati futsal. Ova momčad je u nekoliko nastupa ove sezone pokazala da se može nositi s najjačim močadima lige. Na Jakovu Ungarovu je težak zadatak da u posljednjem kolu, pred dugoočekivani odmor uspije motivirati momčad za još jedan dobar rezultat koji bi vratio mir u svlačionicu pred nastavak prvenstva.

Square će u ovoj utakmici nastupiti bez Rangotova i Daničića i to bi mogla biti olakotna okolnost Alumnusu pred ovu izrazito tešku utakmicu.

 

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student