• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Naporan tjedan za Studente

Split_2Igrači Alumnusa u posljednjem, dvadesetom kolu prvenstva remizirali su u Martinovci s MNK Split Tommy prepunim hrvatskih reprezentativaca koji s klupe vodi izbornik reprezentacije Mato Stanković. U uzbudljivoj utakmici Studenti su u nekoliko navrata lovili prednost jakih Splićana da bi na kraju utakmica završila 3:3.

U sažetku se vidi s kolikim je veseljem dočekan ovaj bod u Martinovci, pogotovo što se MNK Alumnus trenutno nalazi na devetom mjestu prvenstvene ljestvice, samo dva boda od zone ispadanja.

U petak Studente očekuje novo vruće gostovanje, kod MNK Novo Vrijeme Makarska, a Jakov Ungarov svjestan je da će to biti još jedan vrlo težak dvoboj.

Utakmica protiv Splita pokazala je da ova momčad može, želi i da zaslužuje ostati u 1. HMNL. Premda je bod protiv momčadi kao što je Split veliki uspjeh, on nam nije puno promijenio “krvnu sliku”. Imamo još dvije utakmice, od kojih je za nas svaka kvalifikacijska, i nastavljamo se boriti za svaki bod. U petak će biti izuzetno teško do bodova jer nam mnoge stvari ne idu u prilog.

Jedna od stvari koje ne idu u prilog sigurno je i izostanak velikog broja igrača Alumnusa u sljedećem kolu. I ovako naporni ritam Alumnusu su poremetile brojne ozljede i kartoni, pa se bodovi protiv Makarana željnih revanša za prošlu sezonu čine gotovo nemogućim.

Split_1Split nas je izuzetno psihički i fizički ispraznio te će zbog kratkog vremena za oporavak biti teško ponoviti izvdebu od utorka. Tome treba nadodati da ne možemo računati na Penavu i Lukića zbog poslovnih obaveza, Matana zbog kartona i Ziberija zbog ozljede. Isto tako, očekujem da će domaćin evocirati prošlu sezonu i u njoj naći dodatni motiv. Nažalost, stanje na tablici zorno ilustrira trenutačni odnos snaga, ali mimo toga uvijek je užitak igrati u Makarskoj, nadam se ispunjenoj dvorani i veselim se susretu.

MNK Novo Vrijeme neporaženo je još od veljače kada je puni plijen u srazu s njima odnio tek vodeći Nacional, s druge strane igrači Alumnusa muku muče na gostovanjima, a samo dva kola do kraja prvenstva moraju dati sve od sebe kako bi se izborili za još jednu prvoligašku sezonu. Mogućih raspleta ove sezone je bezbroj pa nema smisla lamentirati o istima, na Studentima je da daju sve od sebe i pokušaju nemoguće, doći do bodova na užarenom parketu Makarske.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student