• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Alumnus u novu sezonu iz novih klupskih prostorija

Alumnus_prostorije_1Sezona 2014/15. je polako iza nas i dok se većina ljudi sprema ili već je na godišnjim odmorima u Alumnusu je poprilično živo.

Prošla sezona obilježena mnogim problemima i odlascima ostat će upamćena kao najturbulentnija u povijesti kluba. U neizvjesnom regularnom dijelu prvenstva Alumnus je plesao između ulaska u doigravanje i ispadanja u niži rang natjecanja. Na kraju su svi u klubu odahnuli kada su tri boda u zadnjem kolu osigurala nastavak natjecanja u elitnom rangu hrvatskog futsala. Sezonu su svojim vrhunskim rezultatima uljepšali ženska ekipa, juniori i kadeti.

Za sljedeću sezonu iz kluba najavljuju mnogo promjena i novosti, a prva od njih su nove prostorije kluba. Dugogodišnji sponzor kluba tvrtka VAR d.o.o. ustupila je MNK Alumnusu na korištenje svoje prostorije na tržnici Špansko te su zadnjih nekoliko tjedana radovi na uređenju u punom jeku. U nastavku donosimo kratak komentar predsjednika kluba Milana Martulaša.

 Alumnus_prostorije_2„Nije tajna da je jedna teška sezona iza nas. Puno je problema s kojima smo se suočavali i još se suočavamo, ali moram reći da sam optimističan. Skupili smo glave, sastajemo se redovito, borimo se i radimo kako bi stabilizirali klub i u konačnici ga učinili još boljim i jačim. Posebno se moram zahvaliti našem dragom sponzoru tvrtci VAR d.o.o te mogu reći da nove prostorije simbolično predstavljaju i novi početak.“

Prostorije kluba MNK Alumnus


Prostorije kluba

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student