• 1.HMNL

    Nacional - Alumnus

    Petak 28.10. 20:30 Sutinska vrela

  • Sponzori

  • ZADNJI REZULTAT

    Alumnus - Brod 035

    7 - 6

Jakov Ungarov: Ovo je novi početak

IMG_88742241664388Početak sezone za igrače Alumnusa nije mogao donijeti težeg protivnika. Aktualni prvak, Nacional na domaćem terenu po obranu naslova krenut će upravo protiv Studenata. U prometnom prijelaznom roku Nacional se dodatno pojačao,dok su Alumnusovi igrači, Horvat, Ziberi i Penava sreću potražili u novom prvoligašu Futsal Dinamu, dok će Perić danas odigrati prvu službenu utakmicu baš za Nacional. U kakvom raspoloženju trener Alumnusa, Jakov Ungarov dočekuje Nacional i novu sezonu pročitajte u nastavku teksta.

Sa zadnjim odlascima tijekom ljeta možemo slobodno reći da je jedno razdoblje, kojem je vrhunac bio osvajanje titule državnog prvaka, završeno. Ovo je nova sezona, novi početak koji donosi nove izazove i mislim da u nju ulazimo spremni. Istina, nismo bili u mogućnosti dovoditi zvučna pojačanja za ovu sezonu, ali ne brinem previše zbog toga jer vjerujem u igrače koje imam na raspolaganju. Alumnus je oduvijek bio mjesto razvoja, koji bi igračima davao priliku da se kroz kvalitetan rad i zalaganje nametnu, afirmiraju i postanu ime na hrvatskoj futsal sceni. 

Moje ambicije su uvijek visoke, ali svjestan sam da je još puno posla pred nama i da se ništa ne događa preko noći, tako da stojimo čvrsto na zemlji i radimo sve da bi ostvarili primarni cilj i što prije osigurali opstanak u 1.HMNL.

Utakmica između MNK Nacional i MNK Alumnus na rasporedu je u petak, 18.09. od 20:30h u Fusio futsal centru.

Podijelite preko Google +, Facebooka ili Twittera

Tablica 1. HMNL

MomčadUBod


Pretplati se na MNK Alumnus E-mail:


© MNK Alumnus | Dizajn - WebART Student